TYÖPAJATEKNIIKAT

Ajankohta: To 22.11.2018, klo.09.00 – 12.00
Paikka: Verkkokoulutus
Kouluttaja: Raisa Maijala (Palvelumuotoilutoimisto Palvelupolkuja Oy)

Koulutuksen kuvaus

Palvelumuotoilussa teemme paljon yhteiskehittämistä, ideointia ja olemme vuorovaikutuksessa erilaisten toimijoiden kanssa. On olemassa satoja erilaisia menetelmiä, joilla ideointia voidaan tehostaa ja edelleen visualisoida. Näistä menetelmistä on tärkeää osata valita juuri oikeat työkalut ideoinnin tueksi, jolloin yrityksen tai organisaation resursseista sekä osaamisesta saadaan kaikki irti.

Työpajatekniikat–koulutuksemme aikana tutustut erilaisiin ideointitekniikoihin, aina ’jäänmurtajista’ Open Space -menetelmään, ja saat käytännön vinkkejä hyvän työpajan rakentamiseen. Koulutuksessa esittelemme tärkeimpiä työpajatekniikoita, jotka auttavat ideoinnin tehostamisessa ja opit valitsemaan kulloiseenkin tilanteeseen sopivat menetelmät. Kokeilemme myös käytännössä erilaisia tekniikoita tuottaa uusia ideoita ryhmässä.

Koulutus toteutetaan verkko-opetuksena, linkki koulutukseen lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu niille, jotka tarvitsevat työpajatekniikoita ideoinnin sekä yhteiskehittämisen tehostamiseksi, toimialasta ja koulutustaustasta riippumatta. Koulutus sopii hyvin myös niille, jotka johtavat kokouksia, työpajoja ja toimivat erilaisissa vuorovaikutustilanteissa.

Koulutus soveltuu niin yrityksille kuin yhdistyksille, kuin työpajatekniikoista kiinnostuneille.

Hyödyt?
Koulutuksen jälkeen tiedät;

  • millainen ideointiprosessi on
  • millaisia työpajatekniikoita on olemassa
  • mitä eroa eri ideointitekniikoilla on
  • kuinka valita sopivat ideointitekniikat käyttöön

Lisäksi koulutukseen osallistuvat saavat;

  • Service Design Networkin -sertifikaatin koulutuksesta

Koulutuksen sisältö ja rakenne (alustava aikataulu)

09.00 – 09.45 Työpajatekniikat ja ideointiprosessi johdanto
09.45 – 10.15 Työpajatekniikoita 1: jäänmurtaminen
10.15 – 11.15 Työpajatekniikoita 2: ideointi
11.15 – 11.45 Työpajatekniikoita 3: jäsentely ja visualisointi
11.45 – 12.00 Aamun päätös ja yhteenveto

Kouluttaja
Palvelumuotoilija Raisa Maijala (FM, Tradenomi) on kansainvälisen palvelumuotoilijaverkoston (Service Design Network) akkreditoima palvelumuotoilukouluttaja ja Palvelupolkujen toimitusjohtaja.

Palvelumuotoilutoimisto Palvelupolkuja Oy on oululainen palvelumuotoilun desingtoimisto, jonka toimintaa ohjaa asiakaslähtöinen ajattelu ja empatia. Olemme tehneet palvelumuotoilua niin yrityksille, julkiselle sektorille, matkailualalle kuin Sote -toimijoillekin. Koulutusten ja työpajojen lisäksi teemme myös käytännön palvelumuotoiluprojekteja.

Hinta
180€ (+ alv)

Lisätiedot ja ilmoittautuminen
Sitovat ilmoitautumiset 15.11.2018 mennessä alla olevalla lomakkeella.

Lisätiedot:
Raisa Maijala
040 7263 956
raisa.maijala@palvelupolkuja.fi

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT