MEISTÄ

Olemme oululainen palvelumuotoilun, tuotteistamisen ja asiakaskokemuksen asiantuntijayritys, jonka toimintaa ohjaa asiakaslähtöinen ajattelu ja empatia.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa käytännönläheinen ja konkreettinen palvelumuotoilu, tuotteistaminen, fasilitoidut palvelumuotoilu- ja ideointityöpajat, koulutukset, palvelukonseptit ja palveluiden kuntotarkastus sekä kehittäminen.

Teemme palvelumuotoilua erilaisten toimijoiden ja kokonaisuuksien parissa. Asiakaskuntamme koostuu niin julkisen sektorin toimijoista, järjestöistä, hankkeista kuin yrityksistä. Olemme tehneet töitä esimerkiksi matkailusektorille ja Sote -alalle.

Työkaluina käytämme palvelumuotoilua, design thinking -menetelmiä ja ohjelmistoja. Uskomme parhaiden ideoiden syntyvän yhdessä tekemisestä ja teemme asiakkaidemme kanssa läheistä yhteistyötä prosessin eri vaiheissa.

VISIOMME

Kehitämme asiakaslähtöisiä palveluita ja tuotteita, joissa korostuvat asiakaslähtöinen ajattelua ja erinomainen asiakaskokemus.

MISSIOMME

Missiomme on auttaa asiakkaitamme työstämään ja optimoimaan palvelukonsepteja asiakaslähtöisesti, unohtamatta liiketoiminnan lainalaisuuksia.

ARVOMME

Empatia, luovuus ja konkretia yhdistettynä ihmiskeskeiseen lähestymistapaan.

MUOTOILUTIIMIMME:

Raisa Maijala
CEO / Palvelumuotoilija
Akkreditoitu palvelumuotoilukouluttaja
raisa.maijala@palvelupolkuja.fi

Asiakaslähtöisen suunnittelun asiantuntija, osallistava empaatikko.

Tero Maijala
Palvelumuotoilija
tero.maijala@palvelupolkuja.fi

Kokenut ohjelmistoarkkitehti, SW design trainer, ihmiskeskeisen suunnittelun visionääri.

Kermit Corgi
Virkistysvastaava

Olemme aina kiinnostuneita kuulemaan tulevaisuuden palvelumuotoilukyvyistä.

Voit laittaa avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@palvelupolkuja.fi.

KYSY LISÄÄ!

info@palvelupolkuja.fi