OLEMME

PALVELUMUOTOILUN

DESIGNTOIMISTO

#PALVELUPOLKUJA

#OULU

TOIMINTAAMME

OHJAAVAT

ASIAKASYMMÄRRYS,

EMPATIA

JA

DESIGN THINKING

PALVELUMUOTOILU

ON

MEILLÄ

GEENEISSÄ!

PUHU ASIAKASTA!

PALVELUPOLKUJA

Olemme oululainen palvelumuotoilun ja asiakaskokemuksen asiantuntijayritys, jonka toimintaa ohjaa asiakaslähtöinen ajattelu ja empatia. 

Palveluihimme kuuluvat muun muassa palvelumuotoilu, palvelusuunnittelu, digipalvelumuotoilu, fasilitoidut palvelumuotoilu- ja ideointityöpajat, koulutukset, palvelukonseptit ja palveluiden testaaminen sekä kehittäminen. 

Teemme palvelumuotoilua erilaisten toimijoiden ja kokonaisuuksien parissa. Asiakaskuntamme koostuu niin julkisen sektorin toimijoista kuin yrityksistä. Olemme tehneet töitä esimerkiksi matkailusektorille ja Sote -alalle.

Työkaluina käytämme palvelumuotoilua, design thinking -menetelmiä ja ohjelmistoja. Uskomme parhaiden ideoiden syntyvän yhdessä tekemisestä ja teemme asiakkaidemme kanssa läheistä yhteistyötä prosessin eri vaiheissa. Parhaimmillaan palvelumuotoilu on tutkittuun asiakasymmärrykseen perustuvaa luovaa hulluutta, jossa ideat lentelevät, ravistelemme entisiä toimintatapoja uusien tieltä ja tulkitsemme loppuasiakkaiden odotuksia muodostaen tulevaisuuden palvelukonsepteja.

VISIOMME

Kehitämme asiakaslähtöisiä palveluita ja tuotteita, joissa korostuvat asiakaslähtöinen ajattelua ja erinomainen asiakaskokemus.

MISSIOMME

Missiomme on auttaa asiakkaitamme työstämään ja optimoimaan palvelukonsepteja asiakaslähtöisesti, unohtamatta liiketoiminnan lainalaisuuksia.

ARVOMME

Empatia, luovuus ja konkretia yhdistettynä ihmiskeskeiseen lähestymistapaan.

MUOTOILUTIIMIMME:

Raisa Maijala
CEO / Palvelumuotoilija
Akkreditoitu palvelumuotoilukouluttaja
raisa.maijala@palvelupolkuja.fi

Asiakaslähtöisen suunnittelun asiantuntija, osallistava empaatikko.

Tero Maijala
Tekninen Palvelumuotoilija
tero.maijala@palvelupolkuja.fi

Kokenut ohjelmistoarkkitehti ja ihmiskeskeisensuunnittelun visionääri.

Olemme aina kiinnostuneita kuulemaan tulevaisuuden palvelumuotoilukyvyistä.

Voit laittaa avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@palvelupolkuja.fi.

KYSY LISÄÄ!

info@palvelupolkuja.fi