MOI,

Olemme oululainen palvelumuotoilun, asiakaslähtöisen tuotteistamisen ja asiakaskokemuksen asiantuntijayritys, jonka toimintaa ohjaa asiakaslähtöinen ajattelu ja empatia yhdistettynä vahvaan tekniseen osaamiseen. Autamme pääasiassa julkisen sektorin toimijoita asiakasymmärryksen ja monikanavaisen asiakaskokemuksen haasteissa sekä autamme näkemään digitaaliset mahdollisuudet perinteisten palveluiden jatkeena, unohtamatta itse loppukäyttäjää.

Meiltä löydät tarpeeseenne räätälöidyt palvelumuotoilun konsultaatiotkoulutuksettyöpajojen fasilitoinnit ja projektit saman katon alta. Voimme myös toimia palvelumuotoilun asiantuntijana osana hanketiimiä, kehittämisen tukena tai vastata koko hankkeen toteuttamisesta ja projektinhallinnasta.

Yrityksemme sai alkunsa vuonna 2017, kun huomasimme että tarvittaisiin palvelumuotoilutoimija joka osaisi jalostaa asiakasymmärryksen kehittämisen tueksi ja toimia asiakkaan tulkkina digimuutoksessa. Alusta lähtien meille oli selvää, että yrityksemme nimi tulisi olemaan Palvelupolkuja, koska ainoastaan asiakkaan näkökulmasta muodostetulla palvelupolulla voidaan vastata niin asiakkaiden, työntekijöiden kuin palveluntarjoajan tarpeisiin, unohtamatta toiminnan kannattavuutta.